divendres, 25 de febrer del 2011

Els 7 principi de l'ecologia emocional

1) Principi de l'autonomia personal. Ajuda't a tu mateix i els altres t'ajudaran: Tienes que tener mas autoestima personal, si te quieres ati mismo, te querran otras personas.
2) Principi de la prevenció de dependències. No facis pels altres allò que ells poden fer per si mateixos: Que si no sabes acer una cosa, aprende a acerlo y no se lo hagas a otros.
3) Principi del boomerang. Tot el que fas pels altres, t'ho fas a tu mateix: Que no hagas cosas que no querrias que te hicieran a tí. 
4) Principi del reconeixement de la individualitat. No facis pels altres alló que vols per tu. Ells poden tenir gustos diferents: Que no pienses solo en ti mismo, hay que pensar en los demas.
5) Principi de la moralitat natural. No facis pels altres allò que vols per tu: Que tu lo quieras, no significa que otros tambien quieran eso
6) Principi de l'autoaplicació prèvia. No podràs fer ni donar als altres allò que no ets capaç de fer ni donar-te a tu mateix: Que si no eres capaç de hacer algo por ti mismo, es inutil que lo intentes hacer para otro.
7) Principi de la neteja relacional. Tenim el deure de fer neteja de les relacions fictícies, insanes i que no ens deixen crèixer com a persones: Que tenemos derecho a ser como cualquier otra personas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada